Wijzig lettertype grootte

Increase size Decrease size Revert styles to default
Endezet - Zakelijk
Financiële administratie

Ondernemers uit het kleinbedrijf kunnen hun volledige financiële administratie door Endezet laten verzorgen. Er worden vooraf goede afspraken met u gemaakt over de boekhouding, het crediteuren- en debiteurenbeheer en de fiscale aangiftes. Door periodieke rapportages aan de hand van een persoonlijke uiteenzetting over de cijfers weet u altijd hoe uw bedrijf ervoor staat.

 

Op deze wijze worden uw administratieve lasten verminderd. U bent altijd up-to-date geïnformeerd en u kunt zich dan ook meer richten op de wensen van uw klanten en de ontwikkelingen in uw markt.

 
Jaarrekening & Aangiftes

Endezet kan u ook helpen bij het opstellen van de jaarrekening.

Er wordt gezamenlijk bepaald welke zaken op uw ondernemening van toepassing zijn waarna u bepaalt welke informatie u van Endezet wilt ontvangen.

 

Ook kunnen de BTW aangiftes periodiek voor u gedaan worden.

 
Salarissen

Endezet kan ook uw complete salarisadministratie verzorgen, van loonstrook tot jaaropgave.
 

  • Loonaangifte
    Per maand dienen de loongegevens te worden aangegeven. Endezet verzorgt uw digitale aangifte vanuit het salarissysteem en brengt u tijdig op de hoogte van de te betalen bedragen.
 
Freelance

Veel werk? Te weinig tijd? Tijdelijk iemand nodig die u kan helpen met uw financiële administratie of u personeels- en salarisadministratie, dan kunt u ook daarvoor bij Endezet terecht.

 


Financiële administratie

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen hun volledige financiële administratie door Endezet laten verzorgen.

Jaarrekening & Aangiftes

Endezet kan u helpen bij het opstellen van de jaarrekening.

Ook de BTW aangifte kan periodiek gedaan worden.

 

Salarissen & Freelance

Endezet kan ook uw complete salarisadministratie verzorgen. Of misschien heeft u tijdelijk iemand nodig voor de financiële-, personeels- of salarisadministratie? Ook dat is geen probleem.