Wijzig lettertype grootte

Increase size Decrease size Revert styles to default
Endezet - Over Endezet
Over Endezet

Endezet Administratieve Diensten is een eenmansbedrijf dat is opgericht op 1 januari 2008 en wordt geleid door Nelleke de Zeeuw.

 

Even voorstellen:

 

Mijn ouders hebben als kleine zelfstandige een kruidenierszaak gehad. Zelfstandigheid, hard werken, verantwoordelijkheid zijn begrippen waar ik van jongs af aan mee ben opgegroeid en die in grote mate mijn huidige manier van werken gevormd hebben.

 

Na mijn middelbare schooltijd ben ik terecht gekomen bij een aannemer, daar is in 5 jaar een goede basis gelegd voor het voeren van een financiële -en salarisadministratie.

 

Daarna heb ik 16 jaar gewerkt bij een op- en overslagbedrijf in de Rotterdamse haven. Daar was ik mede verantwoordelijk voor de financiële administratie, deed de BTW aangiftes en verzorgde de maandelijkse rapportage aan directie en aandeelhouders. Het opstellen van het jaarrapport behoorde ook tot de taken, net zoals de salarisadministratie en personeelszaken voor 80 man personeel.

 

Daarna ben ik gaan werken bij o.a. een bedrijf dat werkzaam is in de offshore en bij een financieel detacheringsburo. Nu ben ik werkzaam bij een uitzendburo. Ook daar ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie en de salarissen.

 

Het zelfstandig ondernemerschap heb ik van jongs af aan al aantrekkelijk gevonden. In januari 2008 heb ik dan toch uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mezelf begonnen.

 

Met de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, mijn jarenlange ervaring en voorliefde voor de cijfers, ben ik graag bereid om u te helpen!

 

Financiële administratie

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen hun volledige financiële administratie door Endezet laten verzorgen.

Jaarrekening & Aangiftes

Endezet kan u helpen bij het opstellen van de jaarrekening.

Ook de BTW aangifte kan periodiek gedaan worden.

 

Salarissen & Freelance

Endezet kan ook uw complete salarisadministratie verzorgen. Of misschien heeft u tijdelijk iemand nodig voor de financiële-, personeels- of salarisadministratie? Ook dat is geen probleem.